Мерчандайзинг у громадському харчуванні

МЕРЧАНДАЙЗИНГ У ГРОМАДСЬКОМУ ХАРЧУВАННІ

Колеснікова Олена

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Липовий Д. В., викладач

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Технологія кондитерських виробів оздоровчого призначення із заварного тіста

ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА

Клеба Майа

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного інституту

Науковий керівник

Свідло К. В., док. техн. наук, проф.

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Бухгалтерский облік у ресторанному бізнесі: теоретичні аспекти

БУХГАЛТЕРСКИЙ ОБЛІК У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ

Келеман Лілія

Харківський торговельно-економічний інститут
К
иївського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Ганін В. І.,
канд. екон. наук, професор

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Технологія десертів оздоровчого призначення

ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Капустин Денис

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного інституту

Науковий керівник
Свідло К. В., док. техн. наук, проф.

Загрузить (PDF, Неизвестный)

М’ясо страуса – перспективна сировина для створення інноваційних продуктів харчування

М’ЯСО СТРАУСА – ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА
ДЛЯ СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Дорожко Владислав

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Запаренко Г. В., кандидат технічних наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Організаційна структура закладу ресторанного господарства

ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Гібкін Кирило, Парфенюк Аліна

Харківський торгівельно-економічний інститут
Київського національного торгівельно-економічного університету

Науковий керівник
Вольфсон-Гаршина Н. В., викладач

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Аспекти технології майонезних соусів оздоровчого призначення

АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Бринцев Антон

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Куниця К. В., канд.техн.наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)