Аспекти технології бісквітних напівфабрикатів з використанням рослинних добавок

АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННИХ ДОБАВОК

Янцен Олексій

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Куниця К. В., канд. техн. наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Переваги сервісу доставки їжі у закладах ресторанного господарства

ПЕРЕВАГИ СЕРВІСУ ДОСТАВКИ ЇЖІ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Чуб Альона

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Липовий Д. В., викладач

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Аспекти технології кексів з використанням купажованих рідких рослинних олій і продуктів переробки зернопереробної і плодоовочевої галузей

АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ КУПАЖОВАНИХ РІДКИХ РОСЛИННИХ ОЛІЙ І ПРОДУКТІВ
ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНОПЕРЕРОБНОЇ І ПЛОДООВОЧЕВОЇ ГАЛУЗЕЙ

Чегринець Михайло

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Куниця К. В., канд.техн.наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Перспективи розвитку технології кондитерських виробів оздоровчого призначення

ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Стрилець Тетяна

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного інституту

Науковий керівник
Свідло К. В., док. техн. наук, проф.

Загрузить (PDF, Неизвестный)

The effect of cranberry on the content of vitamin C in marshmallow

THE EFFECT OF CRANBERRY ON THE CONTENT OF VITAMIN C IN MARSHMALLOW

Oriekhova Anastasiia

Kharkiv Trade and Economic Institute
Kyiv National University of Trade and Economics

Scientific Adviser
Petrova L. I., senior lecturer

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Аспекти технології борошняних кондитерських виробів з продуктами переробки насіння ріпака

АСПЕКТИ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПРОДУКТАМИ ПЕРЕРОБКИ НАСІННЯ РІПАКА

Мохамед Аміра

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Науковий керівник
Куниця К. В., канд.техн.наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Аналіз досвіду вдосконалення технологій м’якого морозива для дієтичного харчування

АНАЛІЗ ДОСВІДУ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ МЯКОГО МОРОЗИВА ДЛЯ ДІЄТИЧНОГО ХАРЧУВАННЯ

Крамаренко Віталій, Скорогод Марина

Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національноготорговельно-економічного університету

Науковий керівник
Запаренко Г. В., канд. техн. наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Технологія борошняної кондитерської продукції для військовослужбовців

ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНОЇ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ

Костеняк Анастасія

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного інституту

Науковий керівник
Свідло К. В., док. техн. наук, проф.

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Перспективи використання селенвмісної сировини в технології гарячих закусок з курятини

ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СЕЛЕНВМІСНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ГАРЯЧИХ ЗАКУСОК З КУРЯТИНИ

Корнєєв Данило

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного інституту

Науковий керівник
Свідло К. В., док. техн. наук, проф.

Загрузить (PDF, Неизвестный)