Просування послуг ресторану за допомогою online-сервісу

ПРОСУВАННЯ ПОСЛУГ РЕСТОРАНУ ЗА ДОПОМОГОЮ 
ONLINE-СЕРВІСУ

Гуторов О. С.
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Особливості управління проектами в сфері громадського харчування

ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В СФЕРІ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

Григоренко А. М., канд. тех. наук
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Перспективи застосування шроту насіння кавуна в технологіях борошняних кондитерських виробів

ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ ШРОТУ НАСІННЯ КАВУНА В ТЕХНОЛОГІЯХ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Запаренко Г. В., к.т.н.
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Інноваційні пропозиції щодо надання кейтерингових послуг в Україні

ІННОВАЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО НАДАННЯ КЕЙТЕРИНГОВИХ ПОСЛУГ В УКРАЇНІ

Ліпанова О.А., заступник директора з НВР
Бердянського економіко-гуманітарного коледжу
Бердянського державного педагогічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Сучасний ринок виробів функціонального харчування

СУЧАСНИЙ РИНОК ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Шубіна Л. Ю., к.т.н., доц., Афанасьєва В. А., к.т.н., доц.
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Товарознавчі аспекти якості засобів чищення виробництва промислово-торговельної ПФ «ЮСІ»

ТОВАРОЗНАВЧІ АСПЕКТИ  ЯКОСТІ ЗАСОБІВ ЧИЩЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ПРОМИСЛОВО-ТОРГОВЕЛЬНОЇ ПФ «ЮСІ»

Афанасьєва В.А.,  к. т. н., доц., Шубіна Л.Ю., к. т. н., доц..
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету

Загрузить (PDF, Неизвестный)