ТЕХНОЛОГІЯ КОМБІНОВАНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ЛЛЯНОГО БОРОШНА, ОВОЧІВ ТА СИРУ

ТЕХНОЛОГІЯ КОМБІНОВАНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З
ДОДАВАННЯМ ЛЛЯНОГО БОРОШНА, ОВОЧІВ ТА СИРУ
Герасимов Д.С., гр. МТХ-20
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного інституту
Науковий керівник
Свідло К. В. д.т.н., проф., зав.кафедри ІХіРТ

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>