РОЗРОБКА ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ СИСТЕМИ HACCP НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

Шептунова Г. М., інженер-валідатор ПП «Алатир М», Харків, Україна

Ромелашвілі О. С., к.фарм.н., доц.

Національний фармацевтичний університет, Харків, Україна

РОЗРОБКА ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ СИСТЕМИ HACCP НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

Загрузить (PDF, Неизвестный)

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Можно использовать следующие HTML-теги и атрибуты: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>