ПЕРСПЕКТИВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЧІЗКЕЙКУ

ПЕРСПЕКТИВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЧІЗКЕЙКУ
Стіба Антоніна
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Науковий керівник
Запаренко Г. В., кандидат технічних наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ СТЕВІЇ ТА ШРОТУ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА
З ВИКОРИСТАННЯМ СТЕВІЇ ТА ШРОТУ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК
Скорогод Марина
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Науковий керівник
Запаренко Г. В., канд. техн. наук