ПЕРСПЕКТИВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЧІЗКЕЙКУ

ПЕРСПЕКТИВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ
ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗЛАКТОЗНОГО ЧІЗКЕЙКУ
Стіба Антоніна
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Науковий керівник
Запаренко Г. В., кандидат технічних наук

Загрузить (PDF, Неизвестный)

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ СТЕВІЇ ТА ШРОТУ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА
З ВИКОРИСТАННЯМ СТЕВІЇ ТА ШРОТУ ВИНОГРАДНИХ КІСТОЧОК
Скорогод Марина
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Науковий керівник
Запаренко Г. В., канд. техн. наук

ПРОГРАМА СЕРВІСУ СВЯТА «ДНЯ ДІТЕЙ»

ПРОГРАМА СЕРВІСУ СВЯТА «ДНЯ ДІТЕЙ»
Худасова Кароліна Володимирівна
Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного
торговельно-економічного інституту
Науковий керівник
Свідло К. В. д.т.н., проф., зав.кафедри ІХіРТ

Загрузить (PDF, Неизвестный)

ТЕХНОЛОГІЯ КОМБІНОВАНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ЛЛЯНОГО БОРОШНА, ОВОЧІВ ТА СИРУ

ТЕХНОЛОГІЯ КОМБІНОВАНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З
ДОДАВАННЯМ ЛЛЯНОГО БОРОШНА, ОВОЧІВ ТА СИРУ
Герасимов Д.С., гр. МТХ-20
Харківський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного інституту
Науковий керівник
Свідло К. В. д.т.н., проф., зав.кафедри ІХіРТ

Загрузить (PDF, Неизвестный)