РОЗРОБКА ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ СИСТЕМИ HACCP НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

Шептунова Г. М., інженер-валідатор ПП «Алатир М», Харків, Україна

Ромелашвілі О. С., к.фарм.н., доц.

Національний фармацевтичний університет, Харків, Україна

РОЗРОБКА ПРОГРАМ-ПЕРЕДУМОВ ПРИ ВПРОВАДЖЕННІ СИСТЕМИ HACCP НА ХАРЧОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ

Загрузить (PDF, Неизвестный)

ОГЛЯД ТЕНДЕНЦІЙ НА РИНКУ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК В УКРАЇНІ ТА КРАЇНАХ ЄС

Пятенко М. Д. керівник відділу контролю якості продукціїї Аптечного складу №2 ПП Осан» к.фарм.н., доцент,

доцент кафедри управління якістю НФУ, Ромелашвілі О. С.

Національний фармацевтичний університет, Харків, Україна

ОГЛЯД ТЕНДЕНЦІЙ НА РИНКУ ДІЄТИЧНИХ ДОБАВОК В УКРАЇНІ ТА КРАЇНАХ ЄС

Загрузить (PDF, Неизвестный)